NEPLATNÁ DIN EN ISO 6321:2002-07 1.7.2002 náhľad

DIN EN ISO 6321:2002-07

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie bodu topenia v otvorených kapilárach (kol bod).



NORMA vydaná dňa 1.7.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena93.80 bez DPH
93.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 6321:2002-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2002
Kód tovaru: NS-246423
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 6321:2002-07 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.