Norma DIN EN ISO 5530-2:2025-09 1.9.2025 náhľad

DIN EN ISO 5530-2:2025-09

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.



NORMA vydaná dňa 1.9.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena162.40 bez DPH
162.40

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 5530-2:2025-09
Dátum vydania normy: 1.9.2025
Kód tovaru: NS-1226548
Počet strán: 55
Približná hmotnosť: 165 g (0.36 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 5530-2:2025-09 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.