Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.
NORMA vydaná dňa 1.9.2025
Označenie normy: DIN EN ISO 5530-2:2025-09
Dátum vydania normy: 1.9.2025
Kód tovaru: NS-1226548
Počet strán: 55
Približná hmotnosť: 165 g (0.36 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-18 (Počet položiek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.