NEPLATNÁ DIN EN ISO 4833-2:2014-05 1.5.2014 náhľad

DIN EN ISO 4833-2:2014-05

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu mikroorganizmov - Časť 2: počet kolónií pri 30 ° C povrchu pokovovanie techniky.



NORMA vydaná dňa 1.5.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena91.10 bez DPH
91.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 4833-2:2014-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2014
Kód tovaru: NS-246127
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 4833-2:2014-05 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von Mikroorganismen - Teil 2: Koloniezählung bei 30 °C mittels Oberflächenverfahren.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.