Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony-count at 30 degrees C by the pour plate technique.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu mikroorganizmov - Časť 1: počítanie kolónií pri 30 ° C, u techniky naliate platne.
NORMA vydaná dňa 1.12.2013
Označenie normy: DIN EN ISO 4833-1:2013-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.2013
Kód tovaru: NS-246125
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von Mikroorganismen - Teil 1: Koloniezählung bei 30 °C mittels Gussplattenverfahren.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.