Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method.
Automaticky preložený názov:
Pšenica a pšeničná múka - glutén obsah - Časť 1: Stanovenie mokrého lepku pomocou ručnej metódou.
NORMA vydaná dňa 1.7.2007
Označenie normy: DIN EN ISO 21415-1:2007-07
Dátum vydania normy: 1.7.2007
Kód tovaru: NS-244911
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 1: Manuelle Methode zur Bestimmung des Feuchtglutens.
NEPLATNÁ
1.8.2014
1.9.2011
1.11.2012
1.12.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.7.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-17 (Počet položiek: 2 350 345)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.