Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method.
Automaticky preložený názov:
Pšenica a pšeničná múka - glutén obsah - Časť 1: Stanovenie mokrého lepku pomocou ručnej metódou.
NORMA vydaná dňa 1.7.2007
Označenie normy: DIN EN ISO 21415-1:2007-07
Dátum vydania normy: 1.7.2007
Kód tovaru: NS-244911
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 1: Manuelle Methode zur Bestimmung des Feuchtglutens.
NEPLATNÁ
1.8.2014
1.9.2011
1.11.2012
1.12.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.7.2009
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.