Norma DIN EN ISO 16140-3:2021-06 1.6.2021 náhľad

DIN EN ISO 16140-3:2021-06

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.



NORMA vydaná dňa 1.6.2021


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena260.30 bez DPH
260.30

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 16140-3:2021-06
Dátum vydania normy: 1.6.2021
Kód tovaru: NS-1025012
Počet strán: 103
Približná hmotnosť: 340 g (0.75 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy DIN EN ISO 16140-3:2021-06 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.