NEPLATNÁ DIN EN ISO 11747:2012-12 1.12.2012 náhľad

DIN EN ISO 11747:2012-12

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking.

Automaticky preložený názov:

Ryža - Stanovenie odolnosti jadra ryže vytláčaním po varení.



NORMA vydaná dňa 1.12.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena76.80 bez DPH
76.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 11747:2012-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-242479
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 11747:2012-12 :

Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstandes vom Reiskorn nach dem Kochen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.