Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking.
Automaticky preložený názov:
Ryža - Stanovenie odolnosti jadra ryže vytláčaním po varení.
NORMA vydaná dňa 1.12.2012
Označenie normy: DIN EN ISO 11747:2012-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-242479
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstandes vom Reiskorn nach dem Kochen.
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.