Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 3: Materials and parts in contact with food and other sanitary aspects.
Automaticky preložený názov:
Gas vyhrievaný catering zariadenia - Časť 3: Materiály a súčasti prichádzajúce do styku s potravinami a iné hygienické aspekty.
NORMA vydaná dňa 1.10.2009
Označenie normy: DIN EN 203-3:2009-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2009
Kód tovaru: NS-229921
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 3: Materialien und Bauteile in Kontakt mit Lebensmitteln und sonstige hygienische Aspekte.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.