Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans.
Automaticky preložený názov:
Plyn vyhrievané spoločného stravovania - Časť 2-3 : Osobitné požiadavky - Varné panvy.
NORMA vydaná dňa 1.2.2006
Označenie normy: DIN EN 203-2-3:2006-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2006
Kód tovaru: NS-229913
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-3: Spezifische Anforderungen - Kochkessel.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-14 (Počet položiek: 2 251 062)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.