Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens.
Automaticky preložený názov:
Gas vyhrievaný stravovanie - Časť 2-2: Osobitné požiadavky - rúry.
NORMA vydaná dňa 1.9.2006
Označenie normy: DIN EN 203-2-2:2006-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2006
Kód tovaru: NS-229912
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-2: Spezifische Anforderungen - Backöfen.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.