Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-10: Specific requirements - Chargrills.
Automaticky preložený názov:
Plyn sa zahrieva spoločného stravovania - Časť 2-10: Osobitné požiadavky - Chargrills.
NORMA vydaná dňa 1.7.2007
Označenie normy: DIN EN 203-2-10:2007-07
Dátum vydania normy: 1.7.2007
Kód tovaru: NS-229910
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-10: Spezifische Anforderungen - Grillgeräte.
1.4.2012
1.9.2003
1.8.2012
NEPLATNÁ
1.12.2011
1.5.1996
1.3.2005
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.