Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners.
Automaticky preložený názov:
Plyn vyhrievané spoločného stravovania - Časť 2-1 : Osobitné požiadavky - Otvorené horáky a horáky wok.
NORMA vydaná dňa 1.2.2006
Označenie normy: DIN EN 203-2-1:2006-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2006
Kód tovaru: NS-229909
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-1: Spezifische Anforderungen - Offene Brenner und Wok-Brenner.
Posledná aktualizácia: 2025-06-26 (Počet položiek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.