Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje - Základné pojmy - Časť 2: Požiadavky na hygienu.
NORMA vydaná dňa 1.7.2009
Označenie normy: DIN EN 1672-2:2009-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2009
Kód tovaru: NS-228797
Počet strán: 44
Približná hmotnosť: 132 g (0.29 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Allgemeine Gestaltungsleitsätze - Teil 2: Hygieneanforderungen.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-21 (Počet položiek: 2 209 128)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.