Norma DIN EN 14132:2009-09 1.9.2009 náhľad

DIN EN 14132:2009-09

Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee - HPLC method with immunoaffinity column clean-up.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a praženej kávy - metóda HPLC s imunoafinitně kolóne clean-up.



NORMA vydaná dňa 1.9.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena91.10 bez DPH
91.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 14132:2009-09
Dátum vydania normy: 1.9.2009
Kód tovaru: NS-225544
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotácia textu normy DIN EN 14132:2009-09 :

Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Gerste und Röstkaffee - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.