Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee - HPLC method with immunoaffinity column clean-up.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a praženej kávy - metóda HPLC s imunoafinitně kolóne clean-up.
NORMA vydaná dňa 1.9.2009
Označenie normy: DIN EN 14132:2009-09
Dátum vydania normy: 1.9.2009
Kód tovaru: NS-225544
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Gerste und Röstkaffee - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule.
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.1.2011
1.3.2007
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-02 (Počet položiek: 2 207 218)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.