Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Clipping machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje - orezové stroje - Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.2.2011
Označenie normy: DIN EN 13885:2011-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2011
Kód tovaru: NS-225017
Počet strán: 52
Približná hmotnosť: 156 g (0.34 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Clipmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.