Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie stopových prvkov - Stanovenie ortuti studena par atómovej absorpčnej spektrometrie (CVAAS) po tlakovom rozklade.
NORMA vydaná dňa 1.11.2002
Označenie normy: DIN EN 13806:2002-11
Dátum vydania normy: 1.11.2002
Kód tovaru: NS-224878
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Quecksilber mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS)-Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss.
1.6.2012
NEPLATNÁ
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.7.2014
1.11.2003
1.11.2003
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.