Norma DIN EN 13806:2002-11 1.11.2002 náhľad

DIN EN 13806:2002-11

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie stopových prvkov - Stanovenie ortuti studena par atómovej absorpčnej spektrometrie (CVAAS) po tlakovom rozklade.



NORMA vydaná dňa 1.11.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena76.80 bez DPH
76.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 13806:2002-11
Dátum vydania normy: 1.11.2002
Kód tovaru: NS-224878
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 13806:2002-11 :

Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Quecksilber mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS)-Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.