Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 1: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic absorption spectrometry (AAS) - cold vapour technique after pressure digestion.
NORMA vydaná dňa 1.6.2025
Označenie normy: DIN EN 13806-1:2025-06
Dátum vydania normy: 1.6.2025
Kód tovaru: NS-1221331
Počet strán: 21
Približná hmotnosť: 63 g (0.14 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 1: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln durch Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-30 (Počet položiek: 2 206 311)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.