Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Potravinárskych strojov - koláč a koláč stroje - Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.2.2011
Označenie normy: DIN EN 13390:2011-02
Dátum vydania normy: 1.2.2011
Kód tovaru: NS-223769
Počet strán: 51
Približná hmotnosť: 153 g (0.34 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Tortelettmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
NEPLATNÁ
1.2.2002
NEPLATNÁ
1.2.2002
1.2.2011
1.2.2011
1.10.2010
1.2.2011
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.