Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Non-fatty foods - Determination of bromide residues - Part 2: Determination of inorganic bromide.
Automaticky preložený názov:
Non-tučné jedlá - Stanovenie rezíduí bromidov - Časť 2: Stanovenie anorganických bromidu.
NORMA vydaná dňa 1.10.2000
Označenie normy: DIN EN 13191-2:2000-10
Dátum vydania normy: 1.10.2000
Kód tovaru: NS-223256
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 2: Bestimmung von anorganischem Bromid.
1.10.2003
1.8.2014
1.8.2014
NEPLATNÁ
1.8.2003
NEPLATNÁ
1.8.2006
1.7.2003
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-05 (Počet položiek: 2 203 778)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.