Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking.
Automaticky preložený názov:
Ocot - produkt vyrobený z tekutín poľnohospodárskeho pôvodu - Definície, požiadavky, značenie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2000
Označenie normy: DIN EN 13188:2000-11
Dátum vydania normy: 1.11.2000
Kód tovaru: NS-223246
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Essig - Erzeugnis aus Flüssigkeiten landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.
Corrigenda to DIN EN 13188:2000-11.
Oprava vydaná dňa 1.11.2002
Vybraný formát:1.8.2011
1.10.2014
1.12.2009
1.7.2013
NEPLATNÁ
1.7.2012
1.6.2005
Posledná aktualizácia: 2025-01-14 (Počet položiek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.