Norma DIN EN 13188:2000-11 1.11.2000 náhľad

DIN EN 13188:2000-11

Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking.

Automaticky preložený názov:

Ocot - produkt vyrobený z tekutín poľnohospodárskeho pôvodu - Definície, požiadavky, značenie.



NORMA vydaná dňa 1.11.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.10 bez DPH
66.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 13188:2000-11
Dátum vydania normy: 1.11.2000
Kód tovaru: NS-223246
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 13188:2000-11 :

Essig - Erzeugnis aus Flüssigkeiten landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.

K tejto norme patria tieto opravy:

DIN EN 13188/Ber1:2002-11 Oprava

Corrigenda to DIN EN 13188:2000-11.

Oprava vydaná dňa 1.11.2002

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
1.00


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.