Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mechanical dishwashing resistance of utensils - Part 5: Rapid test for ceramic catering articles.
Automaticky preložený názov:
Mechanická odolnosť riadu riadu - Časť 5: Rýchly test pre keramické stravovacie predmety.
NORMA vydaná dňa 1.6.2006
Označenie normy: DIN EN 12875-5:2006-06
Dátum vydania normy: 1.6.2006
Kód tovaru: NS-222312
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Spülmaschinenbeständigkeit von Gegenständen - Teil 5: Schnellverfahren für keramische Gegenstände für den gewerblichen Gebrauch.
NEPLATNÁ
1.5.1999
NEPLATNÁ
1.6.2008
NEPLATNÁ
1.8.2012
1.8.2005
1.3.2002
1.6.2006
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-29 (Počet položiek: 2 206 177)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.