NEPLATNÁ DIN EN 12631:1999-04 1.4.1999 náhľad

DIN EN 12631:1999-04

Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method.

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové šťavy - Enzymatické stanovenie obsahu D- a L-mliečna (laktát) obsah - metóda NAD spektrometria.



NORMA vydaná dňa 1.4.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.50 bez DPH
54.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 12631:1999-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.1999
Kód tovaru: NS-221791
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 12631:1999-04 :

Frucht- und Gemüsesäfte - Enzymatische Bestimmung des Gehaltes an D- und L-Milchsäure (Lactat) - Spektralphotometrische Bestimmung von NAD.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.