Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 9: Cooking zones.
Automaticky preložený názov:
Metódy na meranie spotreby energie z vybavenia pre komerčné kuchyne - Časť 9: varných zón.
NORMA vydaná dňa 1.12.2012
Označenie normy: DIN 18873-9:2012-12
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-188715
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 9: Kochzonen.
1.2.2006
NEPLATNÁ
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2012
1.2.2007
1.9.2012
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.