Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 9: Cooking zones.
Automaticky preložený názov:
Metódy na meranie spotreby energie z vybavenia pre komerčné kuchyne - Časť 9: varných zón.
NORMA vydaná dňa 1.12.2012
Označenie normy: DIN 18873-9:2012-12
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-188715
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Energetická účinnost. Úspora energie obecně
Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 9: Kochzonen.
1.2.2006
NEPLATNÁ
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2012
1.2.2007
1.9.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.