Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 4: Noodle cookers, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Thermal zariadenia - Časť 4: Rezance varičov, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.1.2005
Označenie normy: DIN 18871-4:2005-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2005
Kód tovaru: NS-188695
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 4: Nudelkocher, Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.