Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 3: Bain-maries - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Thermal zariadenia - Časť 3: Vodné kúpele - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2004
Označenie normy: DIN 18871-3:2004-11
Dátum vydania normy: 1.11.2004
Kód tovaru: NS-188694
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 3: Wasserbäder - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.5.2011
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.6.2012
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.7.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-28 (Počet položiek: 2 206 027)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.