Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 3: Bain-maries - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Thermal zariadenia - Časť 3: Vodné kúpele - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2004
Označenie normy: DIN 18871-3:2004-11
Dátum vydania normy: 1.11.2004
Kód tovaru: NS-188694
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 3: Wasserbäder - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.5.2011
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.6.2012
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.7.2012
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.