Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 2: Bain-maries for keeping warm - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - tepelné zariadenia - Časť 2: Vodné kúpele pre udržanie v teple - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2004
Označenie normy: DIN 18871-2:2004-11
Dátum vydania normy: 1.11.2004
Kód tovaru: NS-188693
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 2: Warmhaltebecken - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.8.2005
NEPLATNÁ
1.10.1999
NEPLATNÁ
1.3.1990
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.1.2011
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.