Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 7: Installations for treatment of cooking fumes, Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - komponentov pre vetranie - Časť 7: Zariadenia pre liečbu varenie pár, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2010
Označenie normy: DIN 18869-7:2010-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2010
Kód tovaru: NS-188689
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 7: Anlagen zur Aerosol- und Aerosolatnachbehandlung, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-20 (Počet položiek: 2 220 867)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.