Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 1: Kitchen ventilation hoods, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - komponentov pre vetranie - Časť 1: Kuchyňa digestorom, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.3.2005
Označenie normy: DIN 18869-1:2005-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2005
Kód tovaru: NS-188680
Počet strán: 21
Približná hmotnosť: 63 g (0.14 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 1: Küchenlüftungshauben, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-17 (Počet položiek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.