Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Food distribution equipment - Part 9: Dispensers.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - zariadenia pre distribúciu potravín - Časť 9: stojany.
NORMA vydaná dňa 1.12.2004
Označenie normy: DIN 18867-9:2004-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.2004
Kód tovaru: NS-188676
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 9: Stapelgeräte (beheizt oder unbeheizt).
Posledná aktualizácia: 2025-03-04 (Počet položiek: 2 231 424)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.