Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Mobile equipment - Part 7: Food conveyors, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Mobile zariadenia - Časť 7: Potraviny dopravníky, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2012
Označenie normy: DIN 18867-7:2012-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2012
Kód tovaru: NS-188674
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 7: Speisenausgabewagen, Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-03-04 (Počet položiek: 2 231 424)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.