Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Mobile equipment - Part 6: Convection-cooled banquet trolley, Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Mobile zariadenia - Časť 6: konvektomaty, chladený hodovnú vozík, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.4.2013
Označenie normy: DIN 18867-6:2013-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2013
Kód tovaru: NS-188672
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 6: Bankettwagen gekühlt, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-17 (Počet položiek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.