Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Automatic units for grilling products; Requirements and testing - Part 2: Meat for long-time roasting.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Automatické jednotiek pre grilovanie produkty; Požiadavky a skúšanie - Časť 2: Mäso pre dlhodobé pečenie.
NORMA vydaná dňa 1.8.2003
Označenie normy: DIN 18862-2:2003-08
Dátum vydania normy: 1.8.2003
Kód tovaru: NS-188635
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Automaten zum Braten und Grillen; Anforderungen und Prüfung - Teil 2: Langzeitbratstücke.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.