Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Automatic units for grilling products; Requirements and testing - Part 2: Meat for long-time roasting.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Automatické jednotiek pre grilovanie produkty; Požiadavky a skúšanie - Časť 2: Mäso pre dlhodobé pečenie.
NORMA vydaná dňa 1.8.2003
Označenie normy: DIN 18862-2:2003-08
Dátum vydania normy: 1.8.2003
Kód tovaru: NS-188635
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Automaten zum Braten und Grillen; Anforderungen und Prüfung - Teil 2: Langzeitbratstücke.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-02 (Počet položiek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.