Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Dishwashing facilities and sinks - Part 1: Dishwashing facilities; requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - umývanie riadu, zariadení a zachytávačov - Časť 1: Umývačky riadu zariadení; požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.6.2000
Označenie normy: DIN 18861-1:2000-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2000
Kód tovaru: NS-188626
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Spültische und -becken - Teil 1: Spültische; Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-03-04 (Počet položiek: 2 231 424)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.