Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Salamander broilers and giros grills - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Salamander brojlerov a Girose grily - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.6.2003
Označenie normy: DIN 18858:2003-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2003
Kód tovaru: NS-188621
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Salamander und Gyrosgrills - Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.