Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 3: Tilting pressure braising pans, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 3: Vyklápací tlak dusenie panvy, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.4.2007
Označenie normy: DIN 18857-3:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2007
Kód tovaru: NS-188618
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 3: Kipp-Druckgarpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.