Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 2: Stationary frying pans, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 2: Stacionárne panvice, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.4.2007
Označenie normy: DIN 18857-2:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2007
Kód tovaru: NS-188617
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 2: Standbratpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-04-29 (Počet položiek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.