Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Tilting fry pans; Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 1: Vyklápací smažiť panvy; Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.10.2003
Označenie normy: DIN 18857-1:2003-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2003
Kód tovaru: NS-188616
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Kippbratpfannen; Anforderungen und Prüfung.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-29 (Počet položiek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.