Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Deep fat fryers with cold zone - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - fritézy s chladné zóny - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.6.2003
Označenie normy: DIN 18856:2003-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2003
Kód tovaru: NS-188614
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Friteusen - Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-04-29 (Počet položiek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.