Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 2: Pressure water boilers, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 2: tlak vody bojlery, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.4.2007
Označenie normy: DIN 18855-2:2007-04
Dátum vydania normy: 1.4.2007
Kód tovaru: NS-188612
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 2: Druckkochkessel, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-21 (Počet položiek: 2 903 041)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.