Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Double jacketed boiling and quick boiling pans - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 1: Dvojité opláštenie varu a rýchle varné kotly - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.7.2005
Označenie normy: DIN 18855-1:2005-07
Dátum vydania normy: 1.7.2005
Kód tovaru: NS-188611
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Doppelwandige Kochkessel und Schnellkochkessel mit drucklosem Kochraum - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.1.2014
NEPLATNÁ
1.6.2003
1.4.2007
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.