Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Double jacketed boiling and quick boiling pans - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 1: Dvojité opláštenie varu a rýchle varné kotly - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.7.2005
Označenie normy: DIN 18855-1:2005-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2005
Kód tovaru: NS-188611
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Doppelwandige Kochkessel und Schnellkochkessel mit drucklosem Kochraum - Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.