Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Frying and grilling appliances - Requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - vyprážanie a grilovanie zariadení - Požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.6.2003
Označenie normy: DIN 18852:2003-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2003
Kód tovaru: NS-188605
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Brat-und Grillgeräte - Anforderungen und Prüfung.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.