Norma DIN 10781:2000-11 1.11.2000 náhľad

DIN 10781:2000-11

Roasted ground coffee - Determination of loss in mass at 103 °C (Routine method for the determination of moisture content).

Automaticky preložený názov:

Pražená mletá káva - Stanovenie straty hmotnosti pri 103 ° C (bežná metóda pre stanovenie obsahu vlhkosti).



NORMA vydaná dňa 1.11.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.60 bez DPH
57.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10781:2000-11
Dátum vydania normy: 1.11.2000
Kód tovaru: NS-182816
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotácia textu normy DIN 10781:2000-11 :

Gemahlener Röstkaffee - Bestimmung des Massenverlustes bei 103 °C (Routineverfahren zur Ermittlung des Wassergehaltes).

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.