Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee - Determination of loss in mass at 103 °C (Routine method for the determination of moisture content).
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva - Stanovenie straty hmotnosti pri 103 ° C (bežná metóda pre stanovenie obsahu vlhkosti).
NORMA vydaná dňa 1.11.2000
Označenie normy: DIN 10781:2000-11
Dátum vydania normy: 1.11.2000
Kód tovaru: NS-182816
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Gemahlener Röstkaffee - Bestimmung des Massenverlustes bei 103 °C (Routineverfahren zur Ermittlung des Wassergehaltes).
1.5.2005
NEPLATNÁ
1.10.1986
NEPLATNÁ
1.4.1987
NEPLATNÁ
1.6.1998
1.3.2011
1.2.2003
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-13 (Počet položiek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.