Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee - Determination of loss in mass at 103 °C (Routine method for the determination of moisture content).
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva - Stanovenie straty hmotnosti pri 103 ° C (bežná metóda pre stanovenie obsahu vlhkosti).
NORMA vydaná dňa 1.11.2000
Označenie normy: DIN 10781:2000-11
Dátum vydania normy: 1.11.2000
Kód tovaru: NS-182816
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Gemahlener Röstkaffee - Bestimmung des Massenverlustes bei 103 °C (Routineverfahren zur Ermittlung des Wassergehaltes).
1.5.2005
NEPLATNÁ
1.10.1986
NEPLATNÁ
1.4.1987
NEPLATNÁ
1.6.1998
NEPLATNÁ
1.3.2011
1.2.2003
Posledná aktualizácia: 2025-06-02 (Počet položiek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.