Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food hygiene - Cook & Chill method - Hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Hygiena potravín - Cook & Chill metóda - Hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.3.2016
Označenie normy: DIN 10536:2016-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2016
Kód tovaru: NS-631416
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Cook & Chill-Verfahren - Hygieneanforderungen.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-11 (Počet položiek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.