Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food hygiene - Temperature requirements for foodstuffs.
Automaticky preložený názov:
Hygiena potravín - Požiadavky na teplotu pre potraviny.
NORMA vydaná dňa 1.3.2012
Označenie normy: DIN 10508:2012-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2012
Kód tovaru: NS-182614
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Temperaturen für Lebensmittel.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-01 (Počet položiek: 2 198 088)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.