Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food hygiene - Temperature requirements for foodstuffs.
Automaticky preložený názov:
Hygiena potravín - Požiadavky na teplotu pre potraviny.
NORMA vydaná dňa 1.10.2008
Označenie normy: DIN 10508:2008-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2008
Kód tovaru: NS-182613
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Temperaturen für Lebensmittel.
Posledná aktualizácia: 2025-07-09 (Počet položiek: 2 207 504)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.