Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determination of fat content of cream; weighing method according to Roeder.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie obsahu tuku v smotane; váženia spôsobu podľa Roeder.
NORMA vydaná dňa 1.6.1976
Označenie normy: DIN 10329:1976-06
Dátum vydania normy: 1.6.1976
Kód tovaru: NS-182415
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Bestimmung des Fettgehaltes von Rahm (Sahne); Wägeverfahren nach Roeder.
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
1.10.2004
1.8.2002
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-09 (Počet položiek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.