Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.
Automaticky preložený názov:
Analýza korenie a korenie - Stanovenie obsahu vlhkosti - Uvoľnenie metóda.
NORMA vydaná dňa 1.8.2000
Označenie normy: DIN 10229:2000-08
Dátum vydania normy: 1.8.2000
Kód tovaru: NS-182272
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Wassergehaltes - Destillationsverfahren.
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
1.3.2013
1.3.2013
1.3.2013
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 102)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.