Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.
Automaticky preložený názov:
Analýza korenie a korenie - Stanovenie obsahu vlhkosti - Uvoľnenie metóda.
NORMA vydaná dňa 1.8.2000
Označenie normy: DIN 10229:2000-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2000
Kód tovaru: NS-182272
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Wassergehaltes - Destillationsverfahren.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-25 (Počet položiek: 2 205 815)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.