Norma DIN 10164-1:2019-06 1.6.2019 náhľad

DIN 10164-1:2019-06

Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 1: Spatula method (reference method).



NORMA vydaná dňa 1.6.2019


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.90 bez DPH
52.90

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10164-1:2019-06
Dátum vydania normy: 1.6.2019
Kód tovaru: NS-946455
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy DIN 10164-1:2019-06 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterobacteriaceae - Teil 1: Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.