NEPLATNÁ DIN 10112:1996-10 1.10.1996 náhľad

DIN 10112:1996-10

Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of surface colony count of meat - Destructive method (taking down method).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - Stanovenie povrchovej počtu kolónií mäsa - Deštruktívne metódou (dávať dole metóda).



NORMA vydaná dňa 1.10.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena46.00 bez DPH
46.00

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10112:1996-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-182155
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10112:1996-10 :

Mikrobiologische Untersuchungen von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung des Oberflächenkeimgehaltes auf Fleisch - Destruktives Verfahren (Abtrageverfahren).

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.