NEPLATNÁ DIN 10112:1996-10 1.10.1996 náhľad

DIN 10112:1996-10

Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of surface colony count of meat - Destructive method (taking down method).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - Stanovenie povrchovej počtu kolónií mäsa - Deštruktívne metódou (dávať dole metóda).



NORMA vydaná dňa 1.10.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena48.80 bez DPH
48.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10112:1996-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-182155
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10112:1996-10 :

Mikrobiologische Untersuchungen von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung des Oberflächenkeimgehaltes auf Fleisch - Destruktives Verfahren (Abtrageverfahren).

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.