Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of surface colony count of meat - Destructive method (taking down method).
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - Stanovenie povrchovej počtu kolónií mäsa - Deštruktívne metódou (dávať dole metóda).
NORMA vydaná dňa 1.10.1996
Označenie normy: DIN 10112:1996-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-182155
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchungen von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung des Oberflächenkeimgehaltes auf Fleisch - Destruktives Verfahren (Abtrageverfahren).
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.