NEPLATNÁ DIN 10111:1996-10 1.10.1996 náhľad

DIN 10111:1996-10

Microbiological analysis of meat and meat products - Identification of Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus and Micrococcus varians.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - identifikácia Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus a Micrococcus varians.



NORMA vydaná dňa 1.10.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena48.80 bez DPH
48.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10111:1996-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-182154
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10111:1996-10 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Identifizierung von Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus und Micrococcus varians.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.