Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Identification of Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus and Micrococcus varians.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - identifikácia Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus a Micrococcus varians.
NORMA vydaná dňa 1.10.1996
Označenie normy: DIN 10111:1996-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-182154
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Identifizierung von Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus und Micrococcus varians.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.